top of page

OM OSS

OM NDT PARTNER

NDT Partner tilbyr erfarne inspektører og NDT nivå 3 tjenester.

Firmaet ble etablert i 2007, men vårt personell har flere tiårs erfaring i bransjen.

Hogne_svarthvit_hvit.png
Hogne Steinnes - Partner / CEO

Innovativ systematiker med over 25 års erfaring med NDT. Etablerte NDT Partner i 2007. Har praktisk erfaring med de fleste NDT-metoder og innehar NDT nivå 3 sertifikat i VT, MT, PT og UT. Hogne er NDT nivå 3 ansvarlig for et godt knippe bedrifter og er basert på hovedkontoret i Stavanger.

Johnny Ekehaug portrett svarthvitt.jpeg
Johnny Ekehaug - NDT spesialist nivå 3 / NS 477 - IWT

Høyt kvalifisert fagmann med lang og bred erfaring innen NDT og sveiseteknologi. Johnny er basert i Bergen og innehar NDT nivå 3 sertifikat i MT, PT, VT, UT og RT. Han er også sveiseinspektør iht NS 477, og IWT - International Welding Technologist og har erfaring som QC senior inspektør og QC manager.

Tom Johnsen-1.jpg
Tom Johnsen – Senior NDT tekniker nivå 3

Pioner innen ET - Eddy Current Testing (virvelstrøm), derav kallenavnet Tom «Eddy». Han har arbeidet med NDT siden 1979, blant annet ti år i DNV og etterhvert som kursinstruktør i Force Technology. Tom bistår med nivå 3 tjenester, med hovedfokus på ET. Han er basert på Østlandet (Telemark/Grenland).

Anita Steinnes – Partner/Rådgiver

Som kurskoordinator og rådgiver har Anita kontakt med kunder og samarbeidspartnere. Hun administrerer også personellsertifikater og tilhørende dokumentasjon, og hun er basert på hovedkontoret i Stavanger.

Vi tilbyr prosedyrer, rådgivning og opplæring i alle de vanligste metodene innen NDT, samt utleie av erfarne inspektører på prosjektbasis.

Våre kunder finnes blant annet innen olje og gass, vannkraft, maritim industri og jernbane. Innen NDT er vi sertifisert i henhold ISO 9712/Nordtest og bistår ved sertifisering og godkjenning av virksomheter og personell.

 

Foruten områdene rundt våre kontorer i Stavanger, Bergen og Østlandet så er Sunnmøre et av våre kjerneområder.

Skjermbilde 2018-10-02 kl. 09.05.41.png

NOEN AV VÅRE KUNDER

Skjermbilde 2019-10-24 09.17.45.png
Statkraft.png
Skjermbilde 2019-10-24 09.33.49.png

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta oppdateringer med relevante tema, samt tilgang til aktuelle ressurser.

bottom of page